Over ons

MBO Utrecht gaat voor Malawi! Het organisatiecomité organiseert in het hemelvaartweekend de beklimming van de Mont Ventoux. Dit kan lopend of met de fiets worden gedaan

Het doel

Verbetering onderwijs

Het opgehaalde sponsorgeld komt ten goede aan het project rondom het Mathunka Centre. Daar zal met het opgehaalde geld het onderwijs worden verbeterd, zodat men daar in de regio goed beroepsonderwijs kan volgen. Ruud Rouvoet ziet er op toe dat men het geld inzet voor de opbouw van een klaslokaal, een werkplaats en een bibliotheek met de benodigde zaken die daarbij komen kijken. Daarnaast wordt het ook ingezet om het docententeam training te geven, zodat zij ook gecertificeerd kunnen worden.

Het organisatiecomité

Een voorstelrondje

Ruud Rouvoet

kopman

Het feest is bij mij begonnen. Vorig jaar ben ik in Malawi geweest en weet dat nog veel meer geld nodig is voor de vestiging van een nieuwe technische school.

Tom Meijer

Meesterknecht

Twee hobby’s combineren, mensen helpen en fietsen, is een droom. Een tocht als deze vraagt veel voorbereiding … een derde hobby?

Jan Willem Prins

ploegleider

Dit wordt binnen deze club voor mij al weer het vijfde fietsevenement. En waarschijnlijk blijkt ook deze keer weer dat het samen fietsen (of lopen) met collega’s nóg veel leuker is dan het samen wérken. En als het voor een goed doel is heb ik helemáál een mooi excuus om wat vaker op de fiets te stappen.

Wel ben ik véél meer een ‘reíziger’ dan een ‘raciger…’. Voor mij geen racefiets, ik zie graag waar ik wandel of fiets, neem ook graag mijn tent mee en dan mag het best wat langer duren.

Het meehelpen om iets dergelijks van de grond te krijgen is al een mooi doel op zich. Mijn andere doelen deze keer? Fietsend én lopend naar de top!

Ralf Wedage

wegkapitein

Voor het eerst in een project als deze en heel veel zin in. De ondersteuning van dit team ga ik met alle liefde doen voor het goede doel.

René van 't Veld

reclamekaravaan

Als je bij de ICT Academie werkt, word van je verwacht dat je de website maakt, ook al ben je godsdienstleraar. Bij deze.

Heel veel zin in deze tocht en op voor een mooie opbrengst.