Dag 2: 31 mei (Hemelvaartdag)

Een nieuwe dag breekt aan op Hemelvaartdag. Iedereen heeft heerlijk geslapen en is klaar voor de voorbereiding voor morgen, want dan gaat het gebeuren. Aan het ontbijt worden de plannen doorgesproken. Twee groepen gaan via Bedoin of Malaucene naar de top van de Mont Ventoux. Anderen blijven in de buurt en de wandelaars gaan de route verkennen.

Voorbereiding hardlopen

Zoals je wellicht weet gaat Harry op 31 mei hardlopend de berg op. Om zich voor te bereiden besloot hij een berg af te lopen. Rare jongen die Harry ;). Wij, als team, hebben veel bewondering voor hem en vertrouwen dat het goed gaat komen. Morgen het verslag

Voorbereiding wandelen

Tevens gaan morgen Astrid, Ditte, JanWillem, Eugenie en Ester wandelend de berg op. Een tocht van ongeveer 20 kilometer met bijna 1500 hoogtemeters. Dit vraagt een goede voorbereiding.

Voorbereiding fietsen

De grootste groep ging fietsen. Ruud had in zijn programma staan: een stukje fietsen om de beentjes los te draaien … Hierop besloot bijna iedereen om naar de top te gaan vanuit Bedoin of Malaucene, de 2 zwaarste beklimmingen. Naar de plaatsen werd ook nog naar toe gefietst. Een groep heeft er 111 kilometer op zitten vandaag en onze jongste telg, Joost, heeft 2 beklimmingen gedaan vanuit Bedoin en Malaucene en heeft er 159 kilometer op zitten. Dat belooft wat voor morgen.

Na alle voorbereiding een heerlijke bereiding

Rond 6 uur was bijna iedereen thuis en werd er met een drankje de dag doorgesproken, waarna wij konden aanvallen aan de heerlijke pastamaaltijd. Deze werd wederom verzorgd door het sterrenteam Lizette en Irma. Zij waren duidelijk voorbereid dat er veel werd gegeten. Zie het resultaat hiernaast.

Groepsfoto

Als afsluiting volgde een groepsfoto voor onze shirtsponsors, MBO Utrecht, Flex Facility, Wilde Ganzen en Data Design System, waarvoor onze dank. Op 31 mei zal iedereen het pakje aan hebben.