Vertrek en Aankomst

Op 28 mei vertrok het MontVentouxMBOUtrecht team om 20.00 naar Montbrun-les-Bains, met als doel de MontVentoux te gaan bedwingen op verschillende manieren. Na een voorspoedige reis waren alle leden om 10.15 uur de volgende ochtend op de prachtige bestemming. Zie voor meer sfeerbeelden: http://www.montventouxmboutrecht.nl/fotogalerij

 

Even ontspannen

De ene groep was eerder dan de andere groep en de huisjes waren nog niet beschikbaar. Om die reden werd het leuke plaatsje Montbrun-les-Bains bezocht en de plaatselijke boekhandel met koffiegelegenheid had een top ochtend. Om 10.15 uur was iedereen er en de huisjes beschikbaar. Een aantal leden besloten om de slaap wat in te halen, anderen gingen boodschappen doen, maar voor alles: relax!

To bike or not to bike ...

Na de ontspanning kwam de vraag: gaan wij fietsen of niet. Er waait een harde wind vandaag. Joost laat een filmpje zien van de top op dat moment. Te zien bij de fotogalerij. Daarom niet een stukje Mont Ventoux, maar bv. de Gorges de la Nesque of een aantal cols vlak bij het huis. Uiteindelijk heeft iedereen de fiets gepakt. Zo vaak ben je niet in zo’n mooie omgeving. De harde wind viel zeker niet mee en het was de moeite waard. Hopelijk morgen minder wind om naar de Mont Ventoux te gaan.

Eten en slapen

Ondertussen wordt er hard gewerkt door ons verzorgingsteam. Voor vanavond staat er zelfgemaakte pizza op het programma. Alle teamleden maakten samen met een ander teamlid een eigen pizza om elkaar beter te leren kennen. Ondertussen gingen de pizza’s schoon op en waren heerlijk. Er wordt gedacht dat veel teamleden nu zo’n pizzatoestel in huis gaan halen. Irma en Lizette waren verbaasd dat er zoveel voer in ging. En voor nu lekker slapen en morgen wacht de Mont Ventoux.